Het was én is nog steeds een vreemd jaar. Wij voorzien dat wij door deze pandemie veel in eigen land blijven en dus in eigen land op vakantie gaan.

Daarnaast verwachten wij dat we, als het weer kan, iedereen juist vaak naar het strand gaat, veel boottochten gaat maken en lekker barbecueën. En wat hoort daarbij? Juist. Gekoelde drankjes.

Zo zien wij het althans. En daarom hebben we vrij eenvoudig, in onze ogen, de beste koelboxen beschreven en voor jou op een rij gezet. Net als jij genieten wij ook het liefst van een ijskoud drankje aan de waterkant. En ook wij betalen liever geen 5 hele euro’s voor een koud biertje op het strand. Nee, wij nemen liever onze eigen eten en drinken mee. Zuinig? Nee hoor. Het is gewoon veel gezelliger om met z’n allen bij elkaar te zitten en te genieten van gekoelde hapjes en drankjes.

Daarom hebben we deze website staan, om het voor jou zo eenvoudige mogelijk te maken om de beste koelbox uit te zoeken. Voor ieder wat wils, voor elke gelegenheid toepasbaar. Passieve koelboxen, Thermo-elektrische koelboxen en Compressor koelboxen.

Alvast veel plezier!