De beste Passieve Koelboxen

De beste
Passieve koelbox
de-beste-koelbox-Bo-Camp-Arctic
Waarom juist deze?

Deze BO-camp koelbox is basic, maar doet wat hij moet doen. Jouw eten en drinken koel houden tijdens een warme zomerse stranddag of picknick.

Dit instapmodel koelbox is een passieve koelbox. Dat betekent dat je deze koelt middels koelelementen of ijs.

Mede door het lichte gewicht neem je deze eenvoudig mee op de fiets en kan je na een lange dag werken, samen met vrienden genieten van een heerlijk koud biertje op het strand, terwijl je nog net de zon onder ziet gaan in de zee. Klinkt goed he?

Met een inhoud van 24 liter kan je voldoende meenemen. Compact, robuust en zeer betaalbaar. Niet meer, niet minder.

Ook een goede
Passieve koelbox
de-beste-koelbox-Dometic-Cool-Ice-42
Mobicool MV30
Waarom juist deze?

Wil je net een wat luxere, en kwalitatief betere passieve koelbox? Ga dan voor deze zilvere Dometic. Je steelt er niet alleen de show mee op het strand of de camping, het zorgt er ook nog eens voor dat je bijna je gehele inhoud van je koelkast mee kan nemen. De inhoud bevat maar liefst 43 liter! En door de hoogwaardige polyurethaan isolatie blijft je eten en drinken lekker koel.

Eigenlijk is het meer een outdoor waardige koelbox, maar deze is natuurlijk perfect geschikt om bijvoorbeeld een luxe barbecue te houden. Denk aan het meenemen van vlees, vis, bier én wijn. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een vakantie in eigen land.

Wist je dat deze koelbox zo goed functioneert dat het ijs om te koelen of de koelelementen meerder dagen bevroren kan houden? Dat scheelt je een hoop tijd en moeite. Het gesmolten water kan je eenvoudig weglaten lopen middels de drain.

Je kan deze box zelfs gebruiken als extra zitje en ook bevat het bekerhouders.

Tot slot heb je 5 jaar garantie op deze Dometic koelbox. Ja je betaalt er wat meer voor, maar dan heb je er ook jaren plezier van.