De beste Thermo-elektrische koelboxen

De beste
Mobicool MV26 Cooler beste koelbox
Mobicool MV30
Waarom juist deze?

Zoek je een betaalbare, degelijke, maar goed presterende thermo-elektrische koelbox? Dan is de Mobicool MV30 wellicht iets voor jou. Deze kan zowel gebruikt worden met 12 volt als 230 volt.  Met 30 liter inhoud kan je genoeg eten en drinken meenemen voor een mooie tijd samen met familie of vrienden. 

Zin in een dagje varen en barbecuen aan de oever?  Doordat deze koelbox weinig weegt neem je deze makkelijk overal mee naar toe en plug je hem zo aan 12 volt in de boot. Het eten en drinken wordt snel gekoeld door het dual koelsysteem. 

Robuust, licht van gewicht en eenvoudig te gebruiken. Een slimme koop dus.

Een goed alternatief
Dometic TCX 21 beste koelbox
Dometic TCX 21
Waarom juist deze?

Dit kleine thermo-elektrische beest is niet alleen super handig om eenvoudig mee te nemen, het kan zowel de inhoud verkoelen tot 27 graden minder dan de buitentemperatuur én opwarmen tot 65 graden. 

Wanneer je dus bijvoorbeeld een warm gerecht hebt klaargemaakt om mee te nemen is de verwarmfunctie meer dan geschikt. 

Deze koelbox is heel energiezuinig en heeft daarom een A++ energieklasse.

Wil je de koelbox aansluiten op 12 volt in je auto, camper of boot. Geen probleem! Wil je de koelbox aansluiten op op 230 volt? Ook geen probleem. Het is allemaal mogelijk. 

Ben je iemand die bijvoorbeeld vaak naar het strand gaat? Dan is deze koelbox eigenlijk onmisbaar. Door zijn formaat kan je deze koelbox zelfs eenvoudig op de fietsmeemen om zo een heerlijk gekoelde desperado te drinken ipv dat je er €5,- voor betaald bij een strandtent. Zo heb je de kosten er heel snel uit.

Nog een goed alternatief
Mobicool MV26 Cooler beste koelbox
Waarom juist deze?

Deze eenvoudig te gebruiken thermo-elektrische Mobicool Koelbox is perfect geschikt voor een heerlijk dagje op de camping. Heb je elektriciteit in de buurt? Perfect, deze Mobicool MV26 koelbox kan worden voorzien van 12 volt in bijvoorbeeld de auto of op 230v netspanning. Hierdoor heb je altijd een heerlijk koude versnapering bij de hand. 

Het is een vrij eenvoudig, maar zeer robuust ontwerp, en is dus perfect geschikt om vaak en veel te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een kampeervakantie in eigen land. Dat geldt ook voor de sluiting. Je hoeft je geen zorgen te maken dat deze tijdens de reis plotseling opengaat. 

De kabel zitten in de koelbox geïntegreerd en daardoor hoef je je geen zorgen te maken dat je ze kwijtraakt. Handig! 

Doordat deze koelbox een extra ventilator bevat wordt de koele lucht gelijkmatig verdeeld en kan er gekoeld worden tot 18 graden minder dan de buiten temperatuur.

De totale capaciteit bedraagt 25 liter en dat betekent dat je eenvoudig drie anderhalve liter flessen rechtop kan hebben staan.